2 *Del 1. Isabell Dunfrost


Det här är Isabell Dunfrost, hon har precis flyttat till Desidera, ett mindre samhälle vid havet. Hon har just avslutat sin mastersexamen i Juridik och är redo att ta sig an det "riktiga" livet.

Ett namn som Dunfrost lämnar många låsta dörrar öppna, så hon fixar lätt en nybyggd villa vid havet. Trots csn lån (HAHAHA NOT) så har hon råd med en egen designer och huset blir riktigt mysigt.

Men Isabell som är van vid att bo i korridor tycker att det är tomt, fruktansvärt tomt. Och ensamt.

Hon provar på att chatta lite, men tycker inte att det fyller det tomrum som avsaknaden efter en riktig människa lämnar.

Så när en spådam går förbi utanför huset kan hon inte hålla sig, hon tar på sig finklänningen och ger gladerligen en stor mängd av sina sparpengar till henne för att få en blinddate. "Guuuusch så spännande! De brukar alltid vara så snygga på film!"

Det visar sig dock att spådamen inte riktigt förstod Isabells krav rätt, hon ville inte ha en date vars båda föräldrar var blinda. Killen som dimper ner påminner mer om en anka och en åsna som dansar tango än vad han är en drömdejt, hon dumpar honom omedelbart och ställer spådamen mot väggen.

"hehe oooh, jaja mina kulor ibland säga fel, du ska en dejta få nuy"

Och vist finner hon killen attraktiv, men tjyv?

Så plötsligt kommer den här uppenbarelsen vandrande förbi på gatan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0